Grillplats
Vår nya grillplats är installerad mellan hus 8 och 12 som ni säkert redan sett, så nu är det bara att börja använda den så att vi har glädje av den! Den är placerad i huvudändan av hus 8 åt Vätövägens håll.

Matavfallssortering
Då sopsortering kommer förändras i kommunen allteftersom kommer även vi att börja med särskild matavfallssortering från och med nästa år. Vi vet ännu inte exakt hur det kommer att se ut och om hur det ska lösa sig med det praktiska men vi återkommer om detta då vi har mer information.
För den som vill läsa mer på kommunens hemsida så gå gärna in på norrtalje.se/matavfall.

Tack
En stor eloge till alla hundägare som rastar era hundar utanför gården och inte heller har hundarna lösa i innergården, då vi märkt en klar förbättring! Fortsätter vi alla på detta sätt så slipper vi klagomål kring detta framöver.

Belysning
Ny utebelysning till parkeringsgaragen samt vid flertalet platser i innergårdarna är beslutat och beställt och kommer bli mycket bättre inför mörkare årstider längre fram.

Expedition
Under sommaren har vi expeditionstider som vi brukar i brf lokalen på gaveln i hus 8. Det är tisdagar mellan 18-19 som ni gärna får besöka oss ifall ni har frågor eller funderingar.

Tänk på att den router och den tv-box som beställdes tidigare av er som medlemmar av ComHem för bredband och TV-utbud hör till lägenheten och behöver stanna där ifall du säljer din bostad och ska då övertas av den nya ägaren.

Slutligen vill vi önska alla en härlig sommartid!