Lås och Nycklar

Beställa nycklar

Vi är nu klara med vårt låsbyte.. Arbetet har gått bra tack vare att alla har hjälpt oss genom att komma ihåg att ge tillträde till sina lägenheter. Vi tackar för den hjälpen.

Det här låssystemet är säkrare än det förra och det går inte att göra nyckelkopior själv.

Lås och Nyckelansvariga i föreningen är May Wrangell och Lars-Åke Philipsson.

Alla lägenheter har fått 4 nycklar, om ni vill beställa fler så går det bra.

Ni kommer i så fall ner till oss på expeditionen, tisdagar mellan kl.18.00 – 19.00 och säger till. Det är bra om ni samtidigt talar om hur ni vill betala er nyckel, genom fonden eller på nästa hyresutskick, nycklarna kostar 250 kronor styck. Om inte vi sitter där så lämnar de andra ett meddelande till oss så beställer vi nycklar så fort vi hinner, om det skulle vara akut kan ni kontakta May på telefon eller skicka ett mail till: may55@live.se, det skall vara ett understreck mellan m och s. Vi har nyckeln ett par dagar efter beställningen. Så fort nyckeln är klar så delar vi ut den.

Om ni skulle tappa, bli bestulen eller att någon nyckel blir förstörd så vill vi ha reda på det så att vi kan registrera det i nyckelprogrammet allt för vår säkerhet. Vi har ett datasystem där alla nycklar och ägare är registrerade, alla förändringar skall uppdateras där. Vid en försäljning av lägenheten så kan den nya ägaren direkt få reda på hur många nycklar som är uttagna till hans lägenhet och vart de försvunna har tagit vägen.

Vi hoppas att ni är nöjda med låsen och vill att ni hör av er till oss om det blir problem eller om ni har några synpunkter angående låsen